پروفیل صنعتی چیست؟ بررسی کاربردها و انواع آن

پروفیل صنعتی چیست؟ بررسی کاربردها و انواع آن

پروفیل صنعتی چیست؟ بررسی کاربردها و انواع آن


پروفیل صنعتی چیست؟ بررسی کاربردها و انواع آن

صنعت ساختمان‌سازی با ابزار و اسامی مختلفی گره خورده است. یکی از این ابزار تخصصی که در حوزه ساختمان‌سازی مورد استفاده قرار می‌گیرد، پروفیل صنعتی است. ممکن است که بعضی از افراد، پروفیل صنعتی را با پروفیل ساختمانی در یک دسته‌بندی قرار بدهند، اما هر کدام از این پروفیل‌ها با یکدیگر تفاوت‌های اساسی دارند. کاربردهای هرکدام از پروفیل‌های صنعتی و ساختمانی با توجه به ضرورت استفاده و به کارگیری‌شان در حوزه‌های مختلف تعریف می‌شود. برای کسب اطلاع از تعریف دقیق پروفیل صنعتی، انواع آن و کاربرد هرکدام از آن‌ها با ما تا انتهای این مقاله همراه باشید.

پروفیل صنعتی چیست؟

واژه پروفیل در ترجمه تحت‌اللفظی به معنای تجهیزاتی تخصصی است که در حوزه‌های مختلف مثل صعنت ساختمان‌سازی، یا طراحی درب و پنجره مورد استفاده قرار می‌گیرند. البته ناگفته نماند که کاربرد انواع پروفیل‎‌ها تنها به صنایع ساختمانی محدود نمی‌شود. با این اوصاف، پروفیل در دنیای تخصصی و صنایع مختلف به تجهیزاتی اطلاق می‌شود که نه تنها ثابت هستند بلکه در اندازه‌ها و سایزهای مشخصی تولید می‌شوند.

پروفیل صنعتی به دلیل ساختار، اشکال و مواد مقاوم استحکام بالایی دارد

با توجه به این که حالا تعریفی دقیق و تخصصی از واژه پروفیل در دست داریم، بهتر است که هرکدام از عناصر موجود در این تجهیزات تخصصی را بررسی کنیم.. مهم‌ترین ویژگی انواع پروفیل‌های موجود در بازار، شکل ساختاری و اندازه‌هایی است که در هرکدام آن‌ها وجود دارد. برای مثال اگر دقت کرده باشید، بسیاری از پروفیل‌هایی که در صنعت ساختمان‌سازی مورد استفاده قرار می‌گیرند، ساختاری توخالی دارند و همین ساختار منحصربه‌فرد آن‌ها باعث تعریف کابردهای‌شان می‎شود.

اگر در حوزه صنعتی ساختمان‌سازی تجربه داشته باشید، به خوبی با واژه‌هایی از قبیل تیرآهن و نبشی آشنایی دارید. انواع پروفیل صنعتی و ساختمانی شامل موارد متعددی می‌شوند. برای مثال اگر بخواهیم به پروفیل‌های ساختمانی اشاره‌ای کوتاه داشته باشیم، می‌توانیم به تیرآهن‌های سبک و سنگین، انواع نبشی، قوطی فولادی و… اشاره کنیم. حالا که با تعریف کامل واژه پروفیل آشنا شده‌اید، لازم است تا کمی با تاریخچه و نحوه پیدایش و تولید این تجهیزات کاربردی و تخصصی آشنا شوید. شما می‌توانید برای آشنایی بیشتر با این محصول به مقاله پروفیل چیست و انواع آن مراجعه کنید.

تاریخچه پروفیل صنعتی

اگر همین حالا عبارت «بناهای تاریخی» را در گوگل جست‌وجو کنید، تصاویری متعدد از ساختمان‌های و سازه‌های عظیمی در اختیار شما قرار خواهند گرفت که ساختاری متفاوت نسبت به سازه‌ها و ساختمان‌های امروزی دارند. اگر کمی در ساختمان بناهای تاریخی دقت کنید، با ستون‌های چوبی یا سنگی بزرگ مواجه خواهید شد که شکل قدیمی و سنتی پروفیل‌های امروزی محسوب می‎‌شوند.

نظری یافت نشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تماس تلفنی