نبشی آلومینیومی چیست؟

نبشی آلومینیومی چیست؟

نبشی آلومینیومی چیست؟


نبشی آلومینیومی چیست؟

مطمئنا با مقطع نبشی و کاربرد فراوان آن در صنعت و ساخت‌وساز آشنا هستید. نبشی آلومینیوم یکی از انواع پرکاربرد این محصول بوده که باتوجه به خواص ویژه توانسته جایگاه مهمی در صنایع مختلف کسب کند. نبشی آلومینیومی در مدت کوتاهی توانسته جایگزینی مناسب برای محصولات فولادی گردد. دلیل اصلی محبوبیت این مقطع را می‌توان خواص منحصربه‌فرد فلز آلومینیوم دانست. مهمترین برتری نبشی و سپری آلومینیوم دربرابر انواع فولادی این محصول را می‌توان مقاومت بالای خوردگی آن دانست. در ادامه ضمن معرفی این محصول ویژه به بررسی انواع و کاربردهای آن خواهیم پرداخت. همچنین شما را با آسان‌ترین روش خرید نبشی آلومینیوم آشنا خواهیم کرد.

برتری فلز آلومینیوم نسبت به فولاد موجب استفاده زیاد از این فلز در صنایع مختلف و برای ساخت مقاطع شده است. نبشی آلومینیوم یکی از مقاطع تولیدشده با استفاده از این فلز بوده که به دلیل مقاومت بالا دربرابر خوردگی کاربرد زیادی را به خود اختصاص داده است. ازجمله مهم‌ترین مزایای نبشی آلومینیومی نسبت به نوع فولادی می‌توان به قابلیت انعطاف‌پذیری، وزن پایین و چکش‌خواری بالا اشاره کرد. از این رو در اکثر سایزها قیمت نبشی آلومینیوم نسبت به نبشی فولادی بالاتر است. کاربرد این محصول بسته به جنس و آلیاژ به کاررفته متفاوت بوده و عموما در ساخت سازه‌های فلزی، درب و پنجره و قالب‌ها استفاده می‌شود. انواع مختلف این مقطع تنوع بالایی ازلحاظ ابعاد، اندازه، جنس و کیفیت داشته و لازم است پیش از خرید نسبت به آن اطلاع داشته باشید. نبشی آلومینیوم درحال حاضر در بازار داخلی ایران توسط برندهای مختلفی باکیفیت بالا و روش‌های متفاوتی تولید می‌شود. به دلیل بالا بودن قیمت نبشی آلومینیوم لازم است نسبت به ویژگی‌های مختلف این محصول آگاهی کامل را داشته و خریدی به صرفه انجام دهید.

انواع نبشی آلومینیوم

نبشی آلومینیومی براساس روش تولید و شکل ظاهری دارای انواع مختلفی است. به‌طورکلی از دو روش پرسی و فابریک برای تولید این مقطع در کارخانجات استفاده می‌شود. ماده اولیه در روش فابریک شمش آلومینیوم بوده که پس از قالب‌زنی به صورت نبشی در می‌آید. در روش پرسی نیز از ورق آلومینیوم برای تولید نبشی استفاده شده که توسط فرمینگ به نبشی تبدیل می‌شود.

ازلحاظ ظاهری نیز می‌توان انواع نبشی آلومینیوم را به سه دسته آنادایز، لچکی دار و رنگی تقسیم کرد که در ادامه به بررسی هریک خواهیم پرداخت.

نبشی آلومینیوم رنگی: در این روش پس از تولید، لایه‌ای از رنگ‌های مختلف به سطح براق نبشی اضافه می‌کنند. نبشی رنگی آلومینیوم جذابیت ظاهری بالایی داشته و عموما در نمای سازه و دکوراسیون استفاده می‌شود.

نبشی آلومینیومی آنادایز: این محصول برروی سطح ظاهری خود لایه‌ای از فلز روی داشته که مقاومت دربرابر خوردگی آن را دوچندان می‌کند. از این محصول برای نبشی آلومینیومی سقف کاذب می‌توان استفاده کرد.

نبشی آلومینیومی لچکی دار: این محصول دارای دو دیواره اضافی درکنار بال نبشی بوده که به راحتی می‌تواند به قطعات دیگر متصل شود.

کاربرد و ویژگی پروفیل آلومنیوم

 

ویژگی نبشی آلومینیوم

همان‌طور که گفتیم مهمترین ویژگی نبشی آلومینیوم که آن را نسبت به نوع فولادی متمایز می‌کند مقاومت بالا دربرابر خوردگی این محصول است. علاوه بر این نبشی آلومینیومی وزن پایینی داشته و استحکام بسیار زیادی دارد. به طوری که از آن برای کاربردهایی که نیاز به مقاومت بالا دارد استفاده می‌شود. ازدیگر ویژگی‌های منحصربه‌فرد نبشی آلومینیوم می‌توان به قابلیت جوشکاری آسان، قابلیت بازیافت، انعطاف‌پذیری بالا و قابلیت چکش‌خواری مناسب آن اشاره کرد. ویژگی‌های ذکر شده موجب محبوبیت بالای این محصول درمیان صنعتگران گردیده و باوجود قیمت بالا همچنان به عنوان یکی از مقاطع پرمصرف در بازار شناخته می‌شود.

نظری یافت نشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تماس تلفنی