تفاوت ناودانی سبک و سنگین چیست؟

تفاوت ناودانی سبک و سنگین چیست؟

تفاوت ناودانی سبک و سنگین چیست؟


ناودانی یکی از محصولاتی است که در ساختمان‌سازی استفاده از آن زیاد مشاهده می‌شود. ناودانی‌ها با ویژگی‌های مختلفی از جمله وزن‌، شکل و روش تولید دسته‌بندی می‌شوند. ازآنجایی‌که ناودانی‌ استفاده‌های متنوعی در صنعت دارند، آشنایی با آن‌ها می‌تواند به تشخیص نیاز شما کمک کند. اطلاع از نوع ناودانی، شناخت انواع آن و تشخیص انتخاب بین ناودانی سبک و سنگین، جلوی خرید اشتباه و ضرر مالی شما را می‌گیرد. ناودانی‌ها دارای ظاهری Uشکل هستند. سطحی افقی و دو بال عمودی ظاهر این کالا را شامل می‌شود. دسته‌بندی وزن این محصول به‌طورکلی با سبک و سنگین مشخص می‌شود. در این مقاله ما تمام تلاش خود را کرده‌ایم تا شما را با تفاوت ناودانی‌ها از نظر وزن آشنا کنیم.

ناودانی سبک چیست؟

همان‌طور که از اسم آن مشخص است، ناودانی سبک از وزن کمتری نسبت به دیگر انواع ناودانی برخوردار هستند. این وزن از عدد درج شده در جدول اشتال ناودانی کمتر است. از جمله کشورهایی که این نوع ناودانی را تولید می‌کنند، می‌توان به ایران و روسیه اشاره کرد. استانداردی که برای ساخت این ناودانی‌ها استفاده می‌شود با نوع ناودانی سنگین فرق دارد. ناودانی‌های سبک قیمت پایین‌تری را نیز دارا هستند. از جمله موارد استفاده ناودانی‌های سبک می‌توان به ترمیم بناهای معماری، تولید چهارچوب، صنایع دریایی و … اشاره کرد.

ناودانی سنگین چیست؟

سری ناودانی‌هایی که وزن آن‌ها با وزن و ابعادی که در جدول اشتال وجود دارد یکی است را ناودانی‌های سنگین می‌گویند. به‌طور خلاصه می‌توان گفت در زمان ساخت کاملا به ابعاد موجود در جدول اشتال توجه کرده‌اند. این نوع ناودانی را می‌توان در کارخانه‌های اروپایی و بعضی از کارخانه‌های داخلی تولید کرد.
بررسی تفاوت عمده ناودانی سبک و سنگین

تفاوت بین ناودانی سبک و ناودانی سنگین از جمله مواردی است که خریداران قبل از سفارش محصول باید با آن آشنایی کاملی داشته باشند تا بتوانند انتخاب دقیق تری داشته و در نهایت مناسب ترین محصول برای اهداف مورد نظر خود را گزینش کنند. اینکه این دو محصول دقیقا چه تفاوتی دارند، کدام یک چه کاربردی دارد، نحوه قیمت گذاری آن ها چگونه است و هر کدام چه نقاط مثبت یا منفی دارند، از جمله مواردی است که در بخش سوالات متداول کاربران، به چشم می خورند لذا در انتهای مقاله به پاسخ آن ها دست خواهید یافت. جهت مشاهده ویدئو راهنمای خرید ناودانی به لینک مربوطه مراجعه نمایید.

همان طور که می دانید ابزار آلات گوناگونی در ساختمان سازی و صنایع مورد استفاده قرار می گیرند، یکی از رایج ترین قطعات فلزی ناودانی است. این محصول یک پروفیل ساختمانی و صنعتی با مقطع باز فولادی و U شکل است. این محصول از نورد بیلت هایی با جنس فولاد کربنی تولید می شود. شکل مقطع از یک بخش افقی و دو بال عمودی شکل تشکیل می شود از آن جایی که زاویه داخلی آن منحنی شکل است ظاهری شبیه U دارد و در نوع مشبک و ساده در بازار عرضه می شود.
قیمت نبشی ناودانی

روش های متنوع تولید ناودانی

این محصول در موارد صنعتی و ساختمانی بسیار پرکاربرد است و به سه حالت زیر تولید می شوند:

تولید به روش پرسی
تولید به روش فابریک
تولید به روش نورد گرم و سرد

ناودانی پرسی دقیقا مثل روش تولید و شکل دهی نبشی پرسی، به وسیله دستگاه پرس شکل داده می شود. نوع فابریک نیز مثل نبشی فابریک از خط تولید شکل دهی شده خارج می شود و نیازی نیست که محصول را پرس کرده و شکل داد. نوع سوم نیز مدل نورد سرد و گرم است.

جالب است بدانید که این محصولات بر اساس نوع عرضه نیز به دو دسته بندی کلی تقسیم می شوند:

نوع ساده
نوع مشبک

نظری یافت نشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تماس تلفنی