انواع کرنربید ازنظر شکل ظاهری

انواع کرنربید ازنظر شکل ظاهری

انواع کرنربید ازنظر شکل ظاهری


انواع کرنربید ازنظر شکل ظاهری

کرنربیدها در اشکال متنوعی تولید و عرضه می‌شوند تا پاسخگوی نیاز مصرف‌کنندگان با اهداف مختلف باشند. در ادامه با انواع کرنربید ازنظر شکل ظاهری آشنا خواهید شد:

کرنربید C شکل: به حرف انگلیسی C شباهت دارد و در بخش‌های عمودی سازه به‌حالت عمودی متصل می‌شود. در این مدل، فاصله میان دو نبشی باید 30، 40 و 60 سانتی‌متر باشد. همچنین، کرنربید C شکل در عمق‌های 50، 70، 75 و 100 میلی‌متر بر اساس استانداردهای معتبر DIN و NF تولید و عرضه می‌شود.
کرنربید U شکل یا رانر: به صورت افقی به‌کار گرفته می‌شود و گزینه ایده‌آلی برای دیوارهای خشک با ساختارهای قاب فولادی است. نبشی کرنربید رانر ازنظر عمق و استانداردهای تولید به کرنربید C شکل شباهت دارد. ضمنا، این نبشی با هدف هدایت نیرو در قسمت‌های سقف و کف قرار می‌گیرد.
کرنربید سقفی: ظاهری شبیه به حرف C انگلیسی دارد و در دو مدل F47 و CD60 عرضه می‌شود.

درکل، این نبشی جهت زیرسازی سقف‌های کاذب مورداستفاده قرار می‌گیرد و به‌عنوان باربر یا سازه پنل‌خور شناخته می‌شود. به‌عبارتی، کرنربید سقفی نقش باربر را ایفا می‌کند.

کرنربید تراز: همان‌طور که از نامش پیداست، باعث تراز شدن گوشه‌ها می‌شود. این کرنربید در ناحیه اتصال به سقف قرار می‌گیرد

و توانایی تحمل نیروهای وارده به سقف را دارد. همچنین، مدل تراز اغلب در قسمت‌هایی که دارای عایق‌بندی صوتی یا کد حریق هستند، به‌کار گرفته می‌شود. کرنربید تراز در مدل‌های L25 با مقطع نبشی و UD28 با مقطع ناودانی موجود است.
کرنربید UD28: یک نوع نبشی تراز است که تراز سقف را تعیین می‌کند.

این نبشی برای سقف و دیوار به‌طور مشترک تولید و عرضه می‌شود و در گوشه سقف قرار می‌گیرد. درمجموع، کرنربید UD28 در ساختمان‌هایی که عایق صدا و کد حریق دارند یا سقف آن‌ها ترک خورده است، استفاده می‌شود.

نظری یافت نشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تماس تلفنی